Partners
Autorola
Calldrip
Keyloop
Marktplaats
NotarieelBetalen
Rhino
Autochat
2dehands
UCC
Autosoft
Autotelex
Carflow
Findio
Spincar
RDC
InfoTrade
Deze partners helpen samen met Paul de Vries de online automotive beter te maken:

Premium partners

2dehands

2dehands werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.

Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 70.000 nieuwe zoekertjes geplaatst.

Podcast partners

Spincar

Waarom kiezen voor Spincar? Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl"

Probeer SpinCar nu, “just take us for a spin!” Bel ons of klik hier voor onze aanbieding.

Event partners

Keyloop

Keyloop-technologie maakt het voor alle soorten dealers eenvoudiger om uit te blinken. We doen dat door geïntegreerde technologie te ontwikkelen die uw systemen, afdelingen en vestigingen koppelt. Blijf verbonden met uw klanten en stroomlijn bedrijfsprocessen. Onze producten helpen u bij het marketen, verkopen en onderhouden van voertuigen vanaf één platform.

NotarieelBetalen

Notarieel Betalen biedt volledige controle door veilige betaling en levering. De integratie van Notarieel Betalen zorgt voor autobedrijven dat er een synergie ontstaat tussen online en de showroom met als resultaat: meer verkopen. Aanbetalen of volledig betalen online is mogelijk. Na een eventuele proefrit kan de klant de reeds klaarstaande betaling voldoen en door de koppeling met Notarieel Betalen heb je grip op het hele proces. Levering in de showroom of aan huis gebeurt eenvoudig en professioneel met een ‘Aflever-app’. Afhankelijk van de benchmark verkort Notarieel Betalen de volledige transactie van een auto met gemiddeld 45 minuten. Automatische facturatie en koppeling met je administratie maakt dat je nog meer tijd en geld kunt besparen. Dat terwijl je jouw klanten de beste klantervaring geeft waarin ze in comfort en in controle een auto kopen. Vertrouwen is goed, maar zekerheid is beter!

Rhino

Rhino Events is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige Automotive private-sales verkoopevents en heeft inmiddels meer dan 11000 events georganiseerd. De verschillende dealerevents die zij hebben ontwikkeld, zijn primair gericht op het genereren van kwalitatieve afspraken en aanzienlijke verkoopvolumes in 1 weekend. In heel Europa vertrouwen veel importeurs en dealerholdings op Rhino Events voor een succesvolle uitvoering van hun verkoopevents.

Autochat

AutoChat, de innovatieve 24/7 Automotive AI-assistent voor autobedrijven die zowel de verkoop alsook de werkplaats ondersteunt in het contact met prospects en/of klanten door 24/7 per direct antwoord te geven op vragen en/of inplannen van bezoeken aan het autobedrijf. Daarmee worden medewerkers met klantcontact per direct “ontlast” en kunnen ook zij zich meer intensief en kwalitatief richten op hun kernactiviteiten en klanten net dat stukje extra aandacht geven om hen een optimale servicebeleving te laten ervaren. Een “Win-Win” voor het autobedrijf en hun klanten.

Autotelex

Autotelex helpt merkdealers en autobedrijven met het online plaatsen van hun voorraad op alle grote portalen en uiteraard op de eigen website. Daarnaast levert Autotelex diensten die de in- en verkoop van auto's onder controle kunnen brengen. Ook is het mogelijk om van professionele inkopers uit het Autotelexnetwerk een gegarandeerde bieding te krijgen.

Carflow

Verdere digitalisering van het autobedrijf, de dealer of de universeel, is de missie van Carflow. Het stopt zeker niet bij alleen een leuke website! De digitaal ingestelde klant verwacht een actieve online beleving, met alle knoppen en toepassingen zoals hij ook gewend is als hij zijn koelkast aanschaft en zijn vakantiereis boekt. Dus een online showroom die vooral klant-centric is van opzet. Deze visie van Carflow heeft geleid tot een digitaal eco-systeem, inclusief voor de dagelijkse processen. De digitale transformatie van het autobedrijf begint bij Carflow.

InfoTrade

InfoTrade werkt aan de digitale strategie en verzorgt de implementatie voor ambitieuze automotive bedrijven. InfoTrade heeft zich volledig gespecialiseerd in de automotive sector. Een team van tien specialisten helpt dealers, merkspecialisten, leasemaatschappijen en universele autobedrijven met hun digitale strategie en de implementatie daarvan. Het doel is om de omzet te laten groeien aan de hand van realistische doelstellingen.