Automotive Sales Academy

De Online Automotive Sales Academy (ASA)

De Online Automotive Sales Academy is het online platform voor autoverkopers, KCC- en BDC-medewerkers en marketeers in de automotive. Het maakt daarbij niet uit of er bij een merkdealer, een universeel autobedrijf, een importeur of een leasemaatschappij wordt gewerkt. De content is voor iedereen relevant.

In de ASA heb ik honderden uren aan video content verzameld om mijn missie, de online automotive beter maken, gestand te doen. Door middel van verschillende cursussen en leerpaden leren verkopers -ervaren of onervaren- beter om te gaan met online en telefonische leads

Beschikbare cursussen

Een van de best beoordeelde cursussen is de cursus ‘Online Lead Specialist’. Dit is een basiscursus bestaande uit ruim 50 video’s (video’s van zo’n 2-3 minuten) waarin ik de cursist meeneem in de wereld van de online automotive. Welke leads zijn er? Welke marketingkanalen zijn er en op welke wijze kan ik beter omgaan met telefonische leads? Na elke video stellen wij een aantal vragen, zodat we er zeker van zijn, dat de cursist de content begrijpt! Nadat de cursus succesvol is afgerond, ontvangt de cursist een certificaat, hij mag zich dan bijvoorbeeld ‘Online Lead Specialist’ noemen.

Meest populaire cursus

De populairste cursus is de cursus met de voorbeeld- en de coachingsgesprekken. Bij deze cursus zijn tientallen gesprekken te beluisteren die wij hebben geselecteerd uit het Calldrip- platform. Inkomende belletjes van portalen zoals Marktplaats, maar ook brochures aanvragen van importeurs via bijvoorbeeld Hyundai.nl. Deze gesprekken zijn exact nagespeeld door stemacteurs met fictieve namen, maar wel met dezelfde intonatie. Daarmee kan de cursist zelf horen wat er beter kan en moet. We hebben goede en slechte gesprekken verzameld.

Daarnaast heb ik op elk gesprek een coaching call toegevoegd waarbij we live commentaar geven hoe het gesprek beter of anders geleid had kunnen worden.

Platform

Op ons online platform is te bereiken per desktop, maar uiteraard ook via een tablet of smartphone. Het platform stelt verkoopleiders in staat om de progressie van de verkoper te volgen. Ook kan worden bijgestuurd, mocht dat nodig zijn. Iedere verkoper krijgt een bepaalde periode waarin de cursus dient te worden afgerond zodat de volgende cursus kan worden klaargezet. Vorderingen worden regelmatig per e-mail aan de cursist doorgegeven.

Importeurs

Importeurs, waaronder Hyundai Nederland, gebruiken het platform om al zijn verkopers te trainen in het opvolgen van online leads. Ook specifieke trainingen zijn beschikbaar op het platform. Hyundai, Toyota en Lexus hebben hun eigen lesmateriaal online staan. Wilt u ook een specifieke training ontwikkelen voor uw merk en of dealerholding? Geen probleem, wij hebben de ervaring en kennis om een cursus op maat te maken.

Services van de #DCDW

De #DCDW biedt diverse services aan, zoals Call Track Manager, Virtual BDC en Calldrip. Deze zaken komen uitgebreid aan bod binnen de Online Automotive Sales Academy. Voor alle services zijn er uitgebreide ‘how to’ video’s beschikbaar waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe er nog beter gebruik kan worden gemaakt van deze producten en services. Toegang tot deze cursussen is gratis voor #DCDW-klanten.

Investering

De investering in de Online Automotive Sales Academy is overzichtelijk. Via de shop kunnen aparte cursussen worden afgenomen a € 95,- per stuk, per persoon. Toegang tot alle cursussen, leerpaden en content vraagt de volgende investering:

  • 12 maanden contract € 365,- excl. BTW, per persoon
  • 24 maanden contract € 295,- excl. BTW, per persoon
  • 36 maanden contract € 195,- excl. BTW, per persoon

Bent u klant bij de #DCDW en neemt u services af, zoals bijvoorbeeld Calldrip, dan hebt u gratis toegang tot de bijbehorende product cursus(sen).

Komende eventsBekijk alle events

dinsdag10.12

Sales Seminar – Betere conversie in online – en telefonische leads!

#DCDW HQ Ede

7:00 pm 10:00 pmEurope/Amsterdam Sales Seminar – Betere conversie in online – en telefonische leads!#DCDW HQ Ede
woensdag11.12

Nationaal After-Sales Congres

Studio A12 Bunnik

1:00 pm 7:00 pmEurope/Amsterdam Nationaal After-Sales CongresStudio A12 Bunnik
vrijdag13.12

Sales Seminar: Betere conversie met online leads

Mechelen (Belgie)